DESPRE NOI

Suntem o echipa tânăra și dinamică, profesionalismul, amabilitatea și promptitudinea fiind atuurile noastre.

CINE SUNTEM

FunTech este o companie deținută și operată de familie, cu implicare directă în fiecare zi. Toate unitățile sunt realizate manual în Pitesti , Romania , cu tehnicieni și producători de înaltă pregătire.

Ce Oferim:

  • Preturi competitive.
  • Capacități de modelare personalizate - de la concept până la producție.
  • O gamă largă de matrițe preexistente care pot fi modificate și fabricate personalizat pentru a răspunde nevoilor dumneavoastră.
  • Culori și finisaje personalizate, suprafețe arhitecturale.
  • Proiectie 3d .

Dacă este nevoie, vom lucra cu dvs. pentru a dezvolta prototipuri sau pentru a modifica designul dvs. existent.

Pentru mai multe detalii nu ezita sa ne contactezi!

 

 

De Ce Sa Alegi Serviciile Noastre?

EXPERTIZĂ EXTENSIVĂ

10 de ani de experiență în fabricarea produselor din plastic armat din fibră de sticlă pentru mai multe industrii, ne-a oferit o expertiză vastă și o înțelegere minuțioasă în toate etapele ingineriei de proiectare, prototipare, producție și fabricație .

FIABILITATE & CALITATE

FunTech este o companie deținută și operată de familie, cu implicare directă în fiecare zi. Reputația noastră pentru fiabilitate, calitate, produse superioare și prețuri competitive este de neegalat în industrie. Veți fi tratat ca unicul nostru client. De aceea, FunTech este singurul producător de fibră de sticlă în care poți avea încredere cu cele mai dificile proiecte.

VERSATILITATE & VALOARE

Indiferent dacă vă aflați în domeniul Arhitectural, decorativ, marin, auto, industrial, agricol sau aerospațial și aveți o componentă unică personalizată sau un produs de producție, vă putem ajuta să le produceți conform specificațiilor dvs. Oferim prețuri competitive, capacități de modelare personalizate - de la concept până la producție, o gamă largă de matrițe preexistente care pot fi modificate și fabricate personalizat pentru a satisface nevoile dvs.

Fun Tech

FONDATA IN

2010

Companie independentă care oferă servicii de consultanță standard în construirea obiectelor dorite .

PROIECTE

148

Pre-construcție, inspectori, proiectanți, constructori, manageri de proiect care au toate seturile de abilități.

CLIENTI MULTUMITI

110

"Un client care vorbește despre experiența sa cu tine valorează de zece ori mai mult decât ceea ce scrii sau spui despre tine . "

[undefined]

VREI SA LUCRAM IMPREUNA?

ro_RORomanian