DESPRE NOI

Suntem o echipa tânăra și dinamică, profesionalismul, amabilitatea și promptitudinea fiind atuurile noastre.

FunTech Solutions

De Ce Sa Alegi Serviciile Noastre?

EXPERTIZĂ EXTENSIVĂ

10 de ani de experiență în fabricarea produselor din plastic armat din fibră de sticlă pentru mai multe industrii, ne-a oferit o expertiză vastă și o înțelegere minuțioasă în toate etapele ingineriei de proiectare, prototipare, producție și fabricație .

FIABILITATE & CALITATE

FunTech este o companie deținută și operată de familie, cu implicare directă în fiecare zi. Reputația noastră pentru fiabilitate, calitate, produse superioare și prețuri competitive este de neegalat în industrie. Veți fi tratat ca unicul nostru client. De aceea, FunTech este singurul producător de fibră de sticlă în care poți avea încredere cu cele mai dificile proiecte.

VERSATILITATE & VALOARE

Indiferent dacă vă aflați în domeniul Arhitectural, decorativ, marin, auto, industrial, agricol sau aerospațial și aveți o componentă unică personalizată sau un produs de producție, vă putem ajuta să le produceți conform specificațiilor dvs. Oferim prețuri competitive, capacități de modelare personalizate - de la concept până la producție, o gamă largă de matrițe preexistente care pot fi modificate și fabricate personalizat pentru a satisface nevoile dvs.

FONDAT IN

2010

Companie independentă care oferă servicii de consultanță standard în construirea obiectelor dorite .

PPROIECTE

148

Pre-construcție, inspectori, proiectanți, constructori, manageri de proiect care au toate seturile de abilități.

CLIENTI MULTUMITI

106

"Un client care vorbește despre experiența sa cu tine valorează de zece ori mai mult decât ceea ce scrii sau spui despre tine . "

VREI SA LUCRAM IMPREUNA?

ro_RORomanian