Serviciile Noastre

Fiecare proiect și program este o oportunitate de a inova și de a găsi modalități mai bune de a furniza produsul final.

Creare Matrițe Personalizate

Crearea unei matrițe cu designul specific al clientului.

Recondiționare Obiecte

Restaurarea are ca scop stabilizarea proceselor de degradare și repararea obiectului degradat prin lucrări și tratamente.

Creare Obiecte din Fibră de Sticlă

Producem piese laminate din fibră de sticlă . Pentru mai multe proiecte accesează Blog-ul nostru .

Construcție Obiecte pentru Decor

Construim o gamă largă de obiecte pentru decoruri de evenimente .

Full Service

Vă putem ajuta în proiectarea produsului dvs. și vă putem sfătui, astfel încât designul dvs. să vă asigure că produsul poate fi produs la un cost minim.
Folosind cele mai bune materiale , cunoștințele și experiență noastră vom construi modelul dorit de dumneavoastră .

Construcție obiecte din Fibră de Sticlă

Putem produce obiecte din fibră de sticlă de orice dimensiune pentru orice proiect industrial. Turnare și fabricare din plastic ranforsat (FRP), rezistent la coroziune la acizi caustici, ignifug, specializat în producții din fibră de sticlă cu raport mare de rezistență la greutate.

Recuzita pentru Evenimente

Producem diferite obiecte pentru decorațiuni , căluți pentru mese , căluți pentru decor , dulciuri mărime medie sau mare . Alături sunt atașate câteva poze pentru a va creea o idee .

Prototipare 3D

Prin intermediul printării 3D și designului digital, echipa FunTech , formată din arhitecți și designeri, va poate ajută să realizați elemente de recuzita și decoruri necesare în teatru, film și industria divertismentului. Dorința noastră este e a oferi clienților soluții originale și creative pentru montaje, scenografie și recuzita, care să se potrivească perfect cerințelor acestora .

Our Stats

Putem produce produse din fibră de sticlă pentru orice proiect decorativ și sunt limitate doar de imaginația decoratorului sau a designerului..

[undefined]

10

ANI
DE EXPERIENTA

106

CLIENTI
MULTUMITI

148

PROIECTE

27

TONE
DE FIBRA DE STICLA

ro_RORomanian